KOCAELİ / DERİNCE - Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu

Çenedağ Mh. Esentepe Cd. Aslan Sk. No23
Vizyon
0EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Misyon
0STİYORUZ Kİ... Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “Biz” kavramı yerine “Takım Ruhuna” inansın,takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın,bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin,paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Verdiğimiz eğitim,öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın,hayata atıldıklarında ise “İşin Anahtarı”,”Ekmeğin Kapısı” olsun.
Başarılar
GENÇ BİLALLER KOCAELİ BİRİNCİSİ YUNUS EMRE ŞENTÜRK,KURANI KERİMİ GÜZEL OKUMA ABDULKERİM ŞAHİN KOCAELİ İKİNCİSİ VE GENÇ MUHAFIZLAR ÖMER BESİM TAŞTAN KOCAELİ 3.SÜ OLMÜŞTUR.
08/40-1530
KALÖRİFER VE DOĞALGAZ
İNGİLİZCE/ARAPÇA
HALK OTOBÜSÜ 111/103/115/NOLU OTOBÜSLER
SERVİS BULUNMAMAKTADIR
ÇENEDAĞ MAHALLESİ ESENTEPE CADDESİ ASLAN SOKAK NO 23
İL MERKEZ 10 KM.İLÇE MERKEZ 1 KM
16 DERSLİK 360 ÖĞRENCİ KAPASİTELİDİR
Okulun Sınav Başarı Durumu
% 65 ORANINDA SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINA ÖĞRENCİ YERLEŞTİRİLMİŞTİR.4 YILDIR MEZUN VERMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler
SATRANÇ.FUTBOL VOLEYBOL VE MASA TENİSİ SPORTİF ETKİNLİK OLARAK MEVCUTTUR ATLETİZİM İÇİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLATILMIŞTIR
ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ UYGULANMAKTADIR